Nytt samarbete mellan Indile Juristbyrå och psykiskmisshandel.se

Våld i nära relation tar många olika uttryck och psykisk misshandel är ett av dem. Långt innan förövaren utövar fysisk misshandel har hen ofta utövat även psykisk misshandel mot den som utsätts. Psykisk misshandel är alltså ett varningstecken på fysiskt våld men är också ett allvarligt övergrepp i sig. Den som utsätts för psykisk misshandel har ofta behov av juridisk hjälp.

psykiskmisshandel.se vill sprida kunskap och information om psykisk misshandel, framför allt till de som utsätts men även till anhöriga och de som möter utsatta personer i sin yrkesroll. Många vänder sig också till sidan med frågor, som ofta handlar om juridiska problem som uppstår med anledning av våldet.

Därför inleder psykiskmisshandel.se och Indile Juristbyrå nu detta samarbete där juridiska frågor som kommer in till webbsidan slussas vidare till Indile Juristbyrå. Ett första samtal är kostnadsfritt. Ta kontakt här. 

Indile Juristbyrå

Om Indile Juristbyrå
Byrån grundades 2017 av juristen Susanna Eriksson som har specialistkompetens när det kommer till våld i nära relation. Vi ser detta som ett viktigt samarbete för att ge god juridisk rådgivning till den som utsätts för psykisk misshandel. Läs mer på deras hemsida här

admin18

View more posts from this author